Iranul este unul din cele trei state în lume a căror sisteme bancare nu se află sub controlul clanului Rothschild.

Până la spectacolul pirotehnic din 11 septembrie 2001, numărul acestor state era de şapte: Afganistan, Irak, Sudan, Libia, Cuba, Corea de Nord şi Iran.

În 2003 Afganistanul şi Irakul au nimerit în tentaculele caracatiţei Rothschild,  iar în 2011 Sudanul şi Libia au împărtăşit şi ele aceiaşi soartă.

În sistemul bancar iranian nu se practică cămătăria  ceea ce este o provocare şi mai mare pentru Rothschildzi.

Până acum câteva sute de ani cămătăria era interzisă şi în lumea creştină şi pe alocuri chiar era pedepsită cu moartea sau cel puţin era privită ca o metodă josnică de exploatare şi înrobire.

După ce în 1815 Rothschildzii au pus gheara pe Banca Angliei ei au început să-şi lărgescă sfera de influenţă şi controlul financiar în toată lumea.

Metoda lor este extrem de simplă; ei conving politicienii corupţi din diferite state (cum ar fi al nostru) să ia credite uriaşe pe care aceste ţări niciodată nu vor fi în stare să le achite şi astfel  ajung la cheremul clanului Rothschild .

Dacă un lider oarecare refuză creditarea, imediat i se organizează o revoluţie colorată sau o aterizare ca lui Leh Kacinskii. Dacă acest lucru nu  se reuşeşte este organizată o intervenţie armată „în numele democraţiei” urmată de un program de „reconstrucţie” a ţării.

De capul lor au mai rămas Nord-Coreenii, Iranul şi Cuba.

Nord-Coreenii au arsenal nuclear şi deci nu costă pielea cât dubala.

 Cuba ramâne la desert, la moment se bucură de un statut de rezervaţie naturală sau ceva de genul acesta.

Iranul însă dispune şi de rezerve uriaşe de gaze şi petrol, care vor acoperi toate cheltuielile de război şi vor aduce şi profit de sute de miliarde.

Dacă mai luăm în calcul şi poziţia geostrategică pe care o deţine Iranul în această parte a lumii se pare că războiul devine inevitabil.

5 comentarii

 1. nicu constantin

  Articolele de pe blog-ul dumneavoastra sint foarte adevarate,din pacate.Felicitari! Niciodata nu e prea tirziu ,pentru poporul roman sa se destepte.Poate ne desteptam paranormal,poate intram in legatura cu extraterestri si o sa ne ajute ei .Speranta nu moare niciodata ,dupa ultimele informatii exista dovezi clare ca exista viata dupa asa zisa moarte , nefiind altceva decit o trecere in alta dimensiune a corpului nostru etheric.Daca sinteti curios intrati pe u-tube ,Sheriff Richard Mack says Hell No to the Feds, un om curajos care se opune dictaturii in devenire din America .Multa sanatate !

  Reply

  • Multumesc pentru apreciere. Eu totusi sper sa ne trezim noi singuri ca in extraterestri nu prea cred. Si daca ar exista nu dovedesc ei sa ne destepte ca in cativa ani ar impartasi soarta pieilor rosii daca intra in contact cu civilizatia occidentala 🙂

   Reply

 2. nicu constantin

  Nu ne putem trezii,datorita faptului ca traim intr-o frecventa prea joasa la nivel prea primitiv .Pricipalii nostrii dusmani sintem noi insine.Pentru ridicarea frecventei organismului uman si marirea capacitatii de prelucrare a informatiilor ,trebuie sa renuntam la consumul de carne si consumul de alcool, doua capcane diavolesti.Daca vom reusii urcarea pe aceasta treapta ,vom gasii rezolvari la multe probleme ,inclusiv respingerea atacurilor spirituale – economice si politice ale vampirilor sionisto- vaticano -atlantici.Pasul doi ar fi boicotarea euro si dolarului ,doua promisiuni false ,boicotarea culturii consumeriste ,a sexismului , a obscenului,a trivialului si restaurarea valorilor noastre culturale ,oferirea unei sanse adevarate tinerilor ,nu baruri ,alcool si dezmat.Asa cum e acum ,se distrug dracului de tot. Asta doreste occidentul-sionist.

  Reply

  • Eu de la carne nu mă pot abţine mult timp, se vede că trec pe o fregventa prea înaltă, în câşlegi de vre-o doua ori pe săptămână trebuie mâncată şi câte o găină sau câte un iepuraş…

   Reply

   • nicu constantin

    Nu-i usor .Mie mi-au trebuit vreo cinci ani.Am reusit in momentul cind am ajuns sa vad carnea drept cadavru ,potentiala sursa de infectie,unde microbii colcaie in voie,multiplicindu-se fantastic de rapid si avind in vedere mai ales ca intre carnea de porc si carnea de om nu e nici o diferenta.Medicii chiar folosesc valve de inima de porc sa puna la oamenii cu deficiente cardiace. Apoi am studiat animalele si am observat groaza care le cuprinde cind sint omorite ,operatie asemanatoare cu ritualurile satanice gen Bohemian Grove.Am observat cit de inteligente sint si pe masura ce am continuat studiul ,mi se punea un nod in git si nu mai puteam sa le omor sau sa le maninc.Bineinteles ca drumul facut a fost greu si inteleg oamenii care au crescut asa .E ca si cum ai incerca sa faci un lup sa manince iarba.Bernard Shaw zicea ca oamenii mai degraba isi schimba religia decit dieta.Dar din pacate ridicarea spirituala nu se poate face in conditii de consum de energie suferentiala ,animale ucise ,si atunci raminem victimele acestui sistem ,bazat tocmai pe greselile noastre ,pe slabiciunile noastre.Ajungem ca indienii americani ,dependenti de „apa de foc”,asa ne degeneram si dusmanul ne invinge usor.Multa sanatate!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *